ČAČIĆ OPREZAN U HLADNOM TALLINU: / 'Uvijek nam je bilo teško protiv Estonaca, pa Bariću su zagorčali život'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u ponedjeljak u Tallinnu posljednji trening uoči prijateljske utakmice protiv Estonije koja je na rasporedu u utorak od 18 sati.

27.3.2017.
20:22
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Vatreni će u LeCoq Areni zaigrati u 'šarenom' sastavu. U Estoniju nisu doputovali Danijel Subašić, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Nikola Kalinić i Marcelo Brozović tako da će priliku dobiti igrači koji inače manje igraju, ali i Ivan Perišić kojeg zbog suspenzije nije bilo u pobjedi protiv Ukrajine (1-0) u petak.

Image
HOĆE LI GA ČAČIĆ POSLUŠATI? Legenda Vatrenih savjetuje: /

'Pjaca bi bio bolje rješenje od Brozovića'

Image
HOĆE LI GA ČAČIĆ POSLUŠATI? Legenda Vatrenih savjetuje: /

'Pjaca bi bio bolje rješenje od Brozovića'

'Slaganje momčadi za ostatak kvalifikacija'

"Ovo im je još jedna prilika da potvrde da su s pravom u reprezentaciji i da su njezin dio. Svi mogu dati svoj obol, kao što su to činili i do sada te očekujem motiviranu, odgovornu i discipliniranu Hrvatsku koja će težiti dobroj igri i tražiti dobar rezultat", istaknuo je izbornik Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrene je u Tallinu dočekalo vrlo hladno vrijeme, morat će se prilagoditi na sasvim drugačije uvjete od onih u kojima su bili posljednjih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hladnoća i vjetar nisu baš ugodni, ali nadam se da su se igrači oporavili i odmorili. Sve u svemu, ima se što vidjeti u gradu i zadovoljni smo. Meni ovakve prijateljske utakmice pokažu puno i rado ih igram. Svaka utakmica daje određene odgovore ukoliko postoje spremni upitnici. Tako slažemo momčad za ostatak kvalifikacija", dodao je Čačić.

'Kod kuće su svima tvrd orah'

Hrvatska je dosad odigrala osam utakmica protiv Estonije, ostvarivši pritom šest pobjeda i dva neodlučena ishoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bježim od uloge favorita ni protiv jačih suparnika, a Estonija je domaćin, ima stopera iz Liverpoola i gledali smo njihovu utakmicu s Ciprom. Kod kuće su svima bili tvrd orah. I nama je uvijek bilo teško u Estoniji, a izborniku Bariću zagorčali su početak kvalifikacija u Osijeku. Hrvatska će, međutim, dati sve od sebe te će kao i uvijek naglasak staviti na svoje sposobnosti. Hrvatska je svakome veliki poticaj i svi su motivirani da protiv Hrvatske budu što je moguće bolji. Ne očekujem laganu utakmicu, ali očekujem da se naši igrači tome suprotstave maksimalnim angažmanom", zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo