ČAČIĆ OBJAVIO POPIS: / Kapetan se vraća u reprezentaciju, a našlo se mjesta za još jednog povratnika

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je popis igrača na koje računa za utakmice protiv Islanda i Sjeverne Irske. Najvažnija vijest glasi da je pozvan i Luka Modrić.

4.11.2016.
13:17
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan reprezentacije propustio je posljednje dvoboje protiv Kosova i Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo zbog ozljede koljena. Podvrgnut je i operativnom zahvatu 2. listopada, a premda otada nije odigrao još nijednu utakmicu za svoj Real Madrid, izbornik Čačić ga je ipak odlučio pozvati. Španjolski mediji pišu da se Modrić gotovo u potpunosti oporavio i da bi čak mogao dobiti koju minutu ove nedjelje protiv Leganesa. Bude li tako, neće biti prepreke ni da zaigra za Hrvatsku.

Image
HRVATSKA REPREZENTACIJA OPET BEZ DEJANA LOVRENA: /

'Razloge ću zadržati za sebe'

Image
HRVATSKA REPREZENTACIJA OPET BEZ DEJANA LOVRENA: /

'Razloge ću zadržati za sebe'

Jedna pozivnica otvorena

Umjesto Dejana Lovrena koji je otkazao nastup, Čačić je pozvao stopera Rijeke Mateja Mitrovića koji se nametnuo u utakmicama protiv Kosova i Finske. Zbog ozljede ni ovom prilikom neće biti Marka Pjace, a izbornik će novog igrača pozvati nakon odigranih utakmica ovoga vikenda. Ovom prilikom među pozvanim igračima nema Ivana Strinića, umjesto kojeg je na popisu lijevi bek PAOK-a Marin Leovac koji je dosad skupio tri nastupa za reprezentaciju, ali posljednji još u lipnju prošle godine protiv Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacionalna momčad okuplja se u ponedjeljak u Zagrebu, a 12. studenog pred praznim Maksimirom igra četvrtu utakmicu skupine I u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda. Tri dana kasnije na rasporedu je prijateljska utakmica protiv Sjeverne Irske u Belfastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Popis igrača za dvoboje protiv Islanda i Sjeverne Irske:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Lazio)

Obrambeni: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Matej Mitrović (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Marin Leovac (PAOK)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Ante Ćorić (Dinamo)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Duje Čop (Sporting)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo