'Da su mogli igrati u Europi, zar bi se vratili u Maksimir?'

Hoće li Ante Čačić, nakon što Dinamo u 2012. godini odigra posljednju utakmicu Lige prvaka, doživjeti sudbinu Krune Jurčića?

13.11.2012.
8:44
VOYO logo

"Imate vijest, a vijest je da nisam smijenjen", istaknuo je trener Dinama i nastavio:

"Meni nitko ništa nije rekao, nisam osjetio da klupski čelnici u mene nemaju povjerenje, a ne mogu i neću se referirati na to što piše u medijima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić gleda u budućnost i način kako da podigne modre igrače iz krize u kojoj se Dinamo, nedvojbeno našao.

"Osjećam da radim u ozbiljnom klubu koji vode ozbiljni ljudi. Klub ima i viziju i strategiju, odgovoriti na te kriterije moram i ja, kao i svi igrači. Očekujem da će se, gledajući plan i strategiju, razborito razmišljati i razgovarati kad sve završi. Kad se podvuče crta, moći će se reći tko i kako može dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateg Modrih voli forsirati mlade igrače, no svi su dojma kako su neki igrači poput Bišćana, Leke ili Tonela nepotrebno otpisani. No, Čačić se s time ne slaže!

"Nisam ih ja otpustio nego su se oni sami otpustili. Mislite li vi da su oni igrači za Ligu prvaka? Pa iz Europe su došli u Dinamo, da su mogli igrati u Europi, zar bi se vratili u Maksimir? Ja mislim da ne bi. Uostalom, nisu li prošle godine igrali u Ligi prvaka?", pitao se Čačić, ističe Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo