Ma kakvi Barça i Real: 'Bayern je glavni favorit Lige prvaka!'

U Juventusu se nitko nije zavaravao nakon prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka, u kojoj je Bayern s 2:0 pobijedio talijanskog prvaka. Svi su u Juventusu prvenstveno glorificirali suparnika.

3.4.2013.
9:39
VOYO logo

"Bayern je pokazao koliko je superioran nad nama. Oni su fizički jači, imaju strašne pojedince i momčadsku kvalitetu. Najnormalnije je nakon svega viđenog reći da je bolja momčad, daleko bolja momčad, pobijedila. Mi dugo nismo igrali na ovako visokoj europskoj razini, a ova utakmica je dokaz da smo još daleko od toga", rekao je trener Antonio Conte i dodao: "Nogomet je nepredvidljiv i naravno da je još u uzvratu sve moguće. No, realno je Bayern dosta ispred nas. Taj je klub glavni favorit za krunu prvaka Europe, a mi nismo u igri za to." Gianluigi Buffon, vratar Juventusa, je bio na potpuno istom tragu kao i njegov trener. "Bayern je bio bolji i zasluženo je pobijedio. Stvorio je daleko više prilika, moglo je sve završiti i još većom razlikom. Možda se utakmica mogla odvijati u nekom drugačijem scenariju da nismo primili onaj nesretni pogodak na samom startu. Ali, sukus svega je da su bolji. Mi moramo nastaviti tražiti put kako doći do njih, do najjačih klubova u Europi", rekao je popularni Gigi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane trener Bayerna Jupp Heynckes izrazio je uvjerenje da je dobra taktička priprema za utakmicu protiv talijanskog prvaka zaslužna za rezultat koji je Bavarce doveo na prag polufinala. "Bili smo iznimno dobro pripremljeni, vidjelo se to na našoj taktici. Rano smo ih napadali i kolektivnom smo igrom isključili Andreu Pirla iz utakmice. Gol Davida Alabe u prvoj minuti dao nam je sigurnost, a nakon toga smo u određenim trenucima igrali čudesno", kazao je Heynckes.

"Sretan sam što smo pobijedili Talijane bez primljenog pogotka. Igrali smo nogomet vrhunske klase, kontrolirali smo utakmicu i dominirali. Moram komplimentirati cijeloj svojoj momčadi", zaključio je trener Bayerna. http://rutube.ru/video/embed/6262731

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac drugog pogotka Thomas Müller, kojem je asistirao naš Mario Mandžukić, također je jednim od ključnih faktora pobjede istaknuo zaustavljanje Pirla. "Igrali smo s puno intenziteta u oba smjera. Naš je rad u obrani počinjao s napadačima. Vidjelo se koliko smo željeli pobijediti. Mislim da Juventus nije imao loš dan, već smo mi rano radili pritisak na suparnika, tako da smo ga prisilili da igra dugim loptama i preskače Pirla", kazao je Müller, a njegov suigrač Bastian Schweinsteiger je istaknuo olakšanje zbog činjenice da su Bavarci uspjeli zabiti drugi pogodak. "Rezultat je dobar. Nije bilo lako jer Talijani igraju taktikom kakvu ne prakticira nijedna momčad u Bundesligi. Zaslužili smo više od jednog pogotka, ali bilo bi dobro da zabijemo i u Torinu. Tamo nikad nije lako igrati", rekao je Schweinsteiger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo