BRITANCI TVRDE: / 'Šemper je jedan od najtalentiranijih mladih vratara današnjice'

Image
4.10.2016.
22:46
VOYO logo

Iako u "crnom rujnu" za Dinamo, u kojem je hrvatski prvak doživio četiri poraza (Osijek, Lyon, Rijeka i Juventus) i nije baš briljirao (uostalom kao nitko u redovima zagrebačke momčadi), njegov talent prepoznali su Britanci. Pa su tako pored njegovog imena u svojoj analizi onih najboljih mladih vratara Europe istaknuli:

NJEMU JE SAMO NEBO GRANICA: Mladi vratar Dinama ušao u povijest Lige prvaka

Htio ga Chelsea

"Nastupao je za sve selekcije hrvatske reprezentacije od U-15 do U-19, a bio je na meti i Chelseau. Engleski klub za njega je htio isplatiti Dinamu 3,1 milijun funti ( oko 4,5 milijuna eura) prošle godine, ali Dinamo ga je odlučio zadržati. Danas je on prvi golman kluba koji je nastupio u obje prve utakmice u Ligi prvaka. Od Šempera se očekuje da uđe i u A selekciju Hrvatske u budućnosti", piše britanski novinar Hamish Mackay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Livaković uzeo Šemperu 'jedinicu'

Iako, Šemper više nije prvi vratar Dinama, što je očito promaknulo spomenutom novinaru. Novi trener ModrihIvajlo Petev to je povjerenje dao nešto iskusnijem vrataru U-21 Hrvatske Dominiku Livakoviću, koje je ukazanu šansu itekako opravdao u nedjeljnom derbiju protiv Hajduka na Maksimiru (0-0) u kojem je imao nekoliko sjajnih intervencija.

Najatraktivnije ime na popisu je mladi Talijan Gianluigi Donnarumma (17) koji je od prošle sezone prvi golman talijanskog AC Milana, a u 17. je godini života debitirao i za seniorsku reprezentaciju Italije. Mirror ga je označio kao najboljeg mladog golmana svijeta, bez ikakvog daljnjeg pogovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko se od ostalih mladih talentiranih vratara našao na popisu Mirrora, možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo