BRILJANTNI REDSI: / Liverpool ponizio Aston Villu usred Birminghama

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Liverpool je u 26. kolu Premier lige u Birminghamu potukao do koljena Aston Villu ostvarivši najuvjerljiviju pobjedu ove sezone.

14.2.2016.
17:19
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Uz to, Redsi su izjednačili klupski rekord o najvećoj gostujućoj pobjedi u Premier ligi, ali i postavili novi, onaj o broju igrača koji su zabili na jednoj utakmici. Idemo redom.

Liverpool je poveo u 16. minuti preko Daniela Sturridgea. Philippe Coutinho sjajno je ubacio loptu, a Sturridge ju je dočekao i snažno pucao glavom uz lijevu stativu. Mark Bunn, golman Aston Ville, nije mogao ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brod zvan Aston Villa počeo je tonuti

Devet minuta kasnije, James Milner pokazao je da odlično izvodi slobodne udarce. Savršeno je opalio i pogodio uz desnu stativu za 2:0. Već tada je brod zvan Aston Villa opasno počeo tonuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Villa je tad zaigrala bolje, posebno u obrani i na sljedeći gol čekalo se sve do 58. minute. Emre Can primio je jedan pas i odlučio pucati s 20 metara. I savršeno je pogodio! Lopta je prošla golmana i ušla u donji lijevi kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći navijači proživljavali pravu katastrofu

Pet minuta poslije, domaći navijači na Villa Parku ponovno su se hvatali za glavu. Divock Origi nije imao problema zabiti iz blizine na asistenciju Coutinha.

https://vine.co/v/in9aAaAYV60

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 65. minuti, na semaforu je pisalo 5:0! Nathaniel Clyne imao je dosta sreće jer mu se lopta sretno odbila. Clyne je zabio iz blizine za petardu u Birminghamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji pogodak na susretu dijelo je Kolo Tourea. Jordan Henderson uputio je centaršut iz daljine, a Toure je bio najviši u skoku i glavom zatresao mrežu Ville.

Lovren nije igrao

Ovo je najteži poraz Aston Ville ove sezone, momčadi koja je uvjerljivo posljednja u Premiershipu sa 16 bodova. Kako sad stvari stoje, Villa će vjerojatno ove sezone ispati iz Premier lige. Dejan Lovren zbog ozljede nije konkurirao za ovu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo