BOSANAC U LUDOJ MISIJI: / Poslao e-mail u 92 engleska kluba i napokon dobio odgovor koji je tražio!

Image
Foto: Screenshot

Neobična priča bosanskog fanatika Aldina Karabega postala je ovih dana hit u engleskom nogometu.

9.7.2016.
8:00
Screenshot
VOYO logo

Karabeg se nikako nije mogao odlučiti za koji bi engleski klub trebao navijati, pa je odlučio to riješti na 'jednostavan' način. Poslao je e-mail u svaki od 92 kluba s pitanjem zašto bi trebao navijati baš za njih.

Deset klubova odgovorilo

Čak 82 kluba su se oglušila na Karabegov upit, a odgovore su poslali Everton, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Crystal Palace, Southampton, Stoke City, Ipswich, Cambridge United i Barnet. Bitku je na kraju dobio Everton koji je Bosanca 'kupio' odgovorom od čak 522 riječi kojima je opisao cijelu klupsku povijest, sve uspjehe i dosege. Karabeg nije ostao imun na to i proglasio se navijačem Toffeesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je cijelu priču dobro iskoristio u vlastite marketinške svrhe pa je objavio video-poruku u kojoj bosanski nogometaš Muhamed Bešić zahvaljuje svome sunarodnjaku što je odabrao baš plave iz Liverpoola za svoju novu ljubav. Otišao je klub i korak dalje, pa je na svojoj službenoj stranici potvrdio Aldinov izbor i donio njegovu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i ponosan što ću se u budućnosti smatrati navijačem Evertona. Nadam se da ću, kako je reako i Muhamed, jednog dana pojsetiti Goodison Park i na licu mjesta navijati za momčad", poručio je novopečeni navijač Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo