BORBA ZA VATRENOG: / Guardiola otima hrvatsku zvijezdu Barceloni ispred nosa!?

Image
Foto: AFP, VANDERLEI ALMEIDA

Pep Guardiola od ljeta će biti trener Manchester Cityja i nema nikakve sumnje da će dobiti značajnu financijsku injekciju za obnovu momčadi.

7.5.2016.
16:44
AFP, VANDERLEI ALMEIDA
VOYO logo

Očekuje se da će Guardiola dovesti novog desnog bočnog budući da su i Pablo Zabaleta i Bacary Sagna stariji od 30 godina i više ne pružaju igre kao nekad. A izbor sadašnjeg trenera Bayerna navodno je - Šime Vrsaljko (24).

'Špijunirao' ga Braida

Sport tvrdi da bi Guardiola ovim transferom pokvario planove Juventusu, ali i svome nekadašnjem klubu Barceloni. Katalonski dnevni list navodi da je Barcelonin savjetnik za transfere Ariedo Braida nekoliko puta ove sezone gledao Vrsaljka u njegovim nastupima za Sassuolo, ali bez obzira na njegove dojmove, čini se da od transfera neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priču se, naime, umiješao Manchester City koji je navodno spreman platiti bivšeg dinamovca oko 14 milijuna eura. Iako je na popisu kandidata bio i Arsenalov desni bek Hector Bellerin, taj će transfer City teško realizirati, tako da se okrenuo hrvatskom reprezentativcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je 2013. prešao iz Dinama u Genou, a samo godinu dana kasnije je pojačao Sassuolo koji je za njega platio 3,5 milijuna eura. Ove je sezone u odličnoj formi, a u 34 nastupa u Seriji A upisao je četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo