BOMBA S ANFIELDA: / Liverpool spremio pravo bogatstvo za sjajnog hrvatskog reprezentativca

Image
Foto: AFP, JEAN-PHILIPPE KSIAZEK

Engleski velikan Liverpool pripremio je bogatu ponudu od 30 milijuna funti za Ivana Perišića.

22.3.2017.
12:40
AFP, JEAN-PHILIPPE KSIAZEK
VOYO logo

Prema pisanju uglednog talijanskog portala Tuttomercatoweb, a prenošenju engleskih medija, menadžer Liverpoola Jurgen Klopp želi ponovno voditi Perišića, kojem je već i bio trener u Borussiji Dortmund od 2011. do 2013. godine. Perišić ima ugovor s Interom do ljeta 2020., a proda li ga u Liverpool za taj iznos, milanski klub udvostručit će uloženo s obzirom na to da ga je doveo iz Wolfsburga za 16 milijuna eura.

VELIKI KORAK UNATRAG: Nakon 12 golova u dvije utakmice Perišić i društvo doživjeli neočekivani udarac

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/liverpool-transfer-news-rumours-reds-10071725

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić ove sezone igra u odličnoj formi, a postigao je devet pogodaka i dodao sedam asistencija u ukupno 33 odigrana susreta u svim natjecanjima. Vatreni je jedan od najboljih nogometaša Intera i klub ga ne želi prodati, iako za njega vlada veliki interes triju engleskih velikana Chelseaja, Manchester Uniteda i Liverpoola.

http://www.express.co.uk/sport/football/782311/Liverpool-Jurgen-Klopp-52m-bid-midfielder-winger-Premier-League-Transfer-News-Gossip

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Perišić je dio velikog projekta, ne želimo prodavati naše najbolje igrače. Ne možemo ni zamisliti Inter bez njega, a mislim da ni Perišić ne želi napustiti klub", rekao je sportski direktor kluba Piero Ausilio prije mjesec dana.

No, uprava Intera možda i promijeni svoju odluku jer imaju 30 milijuna dobrih razloga za to. Prema Transfermarktu, Perišiću je cijena 25 milijuna eura. Navijači Redsa rado bi vidjeli Perišića u dresu Liverpoola, no većina njih skeptična je oko potencijalnog transfera zbog prošlosti koju su u Dortmundu imali Hrvat i njemački trener. Hrvat se nije najbolje slagao s Kloppom te fanovi dovode u pitanje kako bi to izgledalo sada, četiri godine kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo