BOGATE PONUDE: / Može li Mandžukić odoljeti mogućnosti da postane najplaćeniji hrvatski nogometaš!?

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO
7.10.2016.
14:50
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Pišu to, pozivajući se na La Gazzetta dello Sport, Sportske novosti uz tvrdnju da medijske napise potiče Mandžukićeva golgeterska kriza. Napadač koji je u četvrtak u manje od pola sata igre utrpao hat-trick izabranoj vrsti Kosova ove sezone se još nije upisao među strijelce u Juventusovom dresu.

U ljeto pridošli Gonzalo Higuain bacio je Mandžukića, dodaje se, u drugi plan što će pokušati iskoristiti mnogi. Spominjao se interes Paris Saint-Germaina, a sad se u istom kontekstu navode kineski bogataši Shandong Lunenga i Shanghai Shenhua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S namjerom jačanja vlastite lige, time kroz koju godinu i reprezentacije, Kinezi značajno ulažu u svoj nogomet pa bacaju bogatstvo na imena koja su slavu stekla u europskom nogometu. Primjerice, Shanghai Shenhua je brazilskog nogometaša Hulka za sebe vezala ugovorom koji mu jamči 20 milijuna eura po sezoni što 30-godišnjeg brazilskog reprezentativca razornog udarca čini trećim najplaćenijim nogometašem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od hrvatskih nogometaša trenutačno najviše zarađuje Sammir u Kini i to oko šest milijuna eura, podsjeća isti izvor. Slijedi Luka Modrić u Real Madrid s nekih 500,000 eura godišnje manje, no Mandžukićev potpis na ugovor s kineskim prvoligašima obojicu bi gurnuo prema dolje u poretku najplaćenijih hrvatskih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo