Boban napokon progovorio i 'razmontirao' Mamića!

Nakon što su leđa Zdravku Mamiću i njegovoj viziji Dinama okrenuli navijači, u projekt demokratizacije kluba uključile su se i igračke legende.

25.3.2014.
22:39
VOYO logo

Legendarni kapetan Hrvatske trpio je posljednjih dana oštre napade od strane Zdravka Mamića koji ga je optužio da je mozak cijele operacije i 'glavni urotnik'. Boban je dugo šutio i trpio, ali očito više nije mogao.

"Lopovi mi viču da sam lopov, pederi govore da sam homoseksualac, a hulja mi govori da sam urotnik. Tako to valjda ide u našoj lijepoj maloj zabiti koju bez obzira na sve volimo i živimo. Ovim putem zahvaljujem Dinamovoj Skupštini, prvacima iz Izvršnog odbora te svim državnim tijelima koji nam godinama omogućavaju da imamo hrvatsku dvorsku ludu. Takvo što si ni jedna normalna država ne može priuštiti. Svojom razmetljivošću i duhovitošću olakšava nam svakodnevnicu", progovorio je Boban o Zdravku Mamiću s puno sarkazma i objasnio zašto nogometni mogul prema njemu ima tako čvrst gard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odrastao sam na imotskom kamenu i zagrebačkom asfaltu, uglavnom na ulici i žao mi je što me jedan pravi uličar smatra čovjekom bez hrabrosti i spletkarošem. On će ostati naš dobrotvor i moj idol, pravi junak našeg doba, a ja se nadam da ću prestati biti njegova vjetrenjača. Zbog svega toga ne treba imati straha od mene", rekao je Zvone u razgovoru za Sportske novosti.

//www.youtube.com/embed/SPPTRQ-F43M

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objašnjava i svoju navodnu povezanost sa Šimićem, Šokotom, Marićem i Bišćanom.

"Ti dečki, kao i većina normalnih ljudi, žele neke promjene u Dinamu i to je sasvim legitimno. Njihova je ideja plemenita, oni imaju dobru volju i vodi ih ljubav prema Dinamu", rekao je slavni kapetan Vatrenih i na kraju odgovorio na ključno pitanje - hoće li se vratiti u hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno da je moja frustracija što ne mogu raditi u hrvatskom nogometu golema. Na žalost, u njemu nema mjesta i za mog idola i za mene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo