BLJUTAVA UVREDA CRNOGORSKOG NOGOMETAŠA DOBILA NASTAVAK: / 'Ne trebamo njegov novac, za jogurt imamo'

Image

Možda su krive frustracije zbog neočekivanog tijeka utakmice, no jedan nogometaš Rijeke napravio je u Vinkovcima nekoliko koraka iza crte koja dijeli gospodu od primitivaca.

13.9.2016.
13:22
VOYO logo

Cibalia i Rijeka odigrali su u Vinkovicima 0-0 u nedjeljnom ogledu osmog ligaškog kola koji je, kad već nije pogocima, obilovao bezobrazlukom kojim se posebice istaknuo Vešić provocirajući domaćine zbog neredovitih primanja.

Sportske novosti pišu da neki igrački vinkovačkog kluba nisu dobili plaće za veljaču, a i ostalima nisu redovite. Iskoristio je to crnogorski nogometaš za ovu izjavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sramotna izjava

„Dat ću vam 100 kuna za jogurt, da se sirotinja najede.“

Image
RIJEKA PROPUSTILA ISKORISTITI DINAMOV KIKS: /

Lokomotivi prva pobjeda u sezoni

Image
RIJEKA PROPUSTILA ISKORISTITI DINAMOV KIKS: /

Lokomotivi prva pobjeda u sezoni

Prepoznao je Vešović teške dane suparnika i narugao se aktualnoj situaciji koju su tribine popratile skandiranjem „Dajte im plaće“ nakon što je najslabija obrana lige u prvom dijelu zaustavila najbolji napad nacionalnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bio sam isprovociran'

„Što ne znači da smo gladni, pa nismo bili gladni ni za vrijeme Domovinskog rata. Za jogurt imamo, Vešovićev novac nam ne treba, neka ga zadrži za sebe, makar se neke stvari ne mogu kupiti novcem“, poruka je koju je u smjeru Rijekinog igrača odaslao trener Cibalijinih vratara Tomislav Vranjić koji je između dva poluvremena i imao, kako se to navodi, 'situaciju' sa Crnogorcem.

„Ispričavam se sportskim prijateljima iz HNK Rijeka na mojoj neprimjerenoj reakciji, ali bio sam isprovociran Vešovićevom bljutavom izjavom, to je stvarno dno dna. Još mi je poručio 'doći ćeš ti u Rijeku'... Hoću, naravno, i to dva dana ranije!“, poručio je u zaključku Vranjić opisujući ružan dio priče o velikom bodu kluba iz Vinkovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo