BLAMAŽA NA POLJUDU: / Hajduk zna pobjeđivati samo u Europi

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Nogometaši Hajduka ni poslije četvrtog kola hrvatskog prvenstva ne znaju za pobjedu.

2.8.2015.
21:00
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

I dok im u Europi ovih dana ide jako dobro, kod kuće momčad Damira Burića ne može pronaći dobitnu formulu. U prošlom je kolu doživjela sramotu na gostovanju kod Istre (4:1), potom je oduševila navijače pobjedom protiv Stromsgodseta u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige, da bi ove nedjelje opet na red došla blamaža koja je tek donekle ublažena u drugom poluvremenu.

Hajduk igrao, Slaven zabijao

Hajduk je od starta utakmice preuzeo kontrolu igre, ali nije od toga bilo nikakve koristi jer je golove zabijao Slaven. U 19. minuti je Crepulja odigrao dupli pas s Ejupijem, izbio pred Kalinića i bez poteškoća ga matirao. Sedam minuta kasnije nekadašnji je hajdukovac Ozobić presjekao Jeffersonovu loptu, sjurio se prema golu i udvostručio prednost gostiju iz Koprivnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na startu drugog poluvremena Burić je u igru uveo Malokua, što se ubrzo pokazalo kao dobar potez. U 59. minuti je Maloku primio loptu na desnoj strani kaznenog prostora, primijetio da gostujući golman Rozman stoji daleko od vrata i efektnim lobom smanjio zaostatak Splićana.

Milović donio spas

Hajduk je nastavio pritiskati i u 70. minuti došao do izjednačenja. Tudor je prošao po desnoj strani i gurnuo loptu u sredinu prema kapetanu Miloviću koji ju je s 13-14 metara pospremio u mrežu za 2:2. Taj se rezultat zadržao do kraja unatoč silnim nastojanjima hajdukovaca da dođu i do trećeg pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

PRED 8500 GLEDATELJA: Okršaj Hajduka i Slaven Belupa na Poljudu

Image

PRED 8500 GLEDATELJA: Okršaj Hajduka i Slaven Belupa na Poljudu

Splićani su tako nakon četiri kola na osmom mjestu sa samo tri boda, koliko ima i Slaven. Iza ovog dvojca su samo Inter i Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo