Bivši srpski mafijaš priznanjem ‘zatresao’ Otok!

The Sun je objavio priču ‘bivšeg srpskog mafijaša’ nadimka Karesz, koji tvrdi da je utakmica Lige prvaka između Manchester Uniteda i mađarskog ZTE-a bila namještena, no pitanje je je li slavni engleski klub uopće sudjelovao u nečasnim radnjama.

Igrači Alexa Fergusona su u prvom susretu u Mađarskoj izgubili s 1:0, a u uzvratu gosti stradali s 5:0.

United je već nakon 20 minuta vodio 3:0, a do kraja primio ‘petardu’ nakon što je isključen golman Saša Ilić.

Golove za United postizali su Ruud van Nistelrooy (2), David Beckham, Paul Scholes i Ole Gunnar Solskjær.

“Ja sam organizirao sastanak u kafiću u Zalaegerszegu. Sjedio sam za drugim stolom dok sastanak nije završio. Veliki novci su se stavili na to da će ZTE izgubiti s najmanje tri gola razlike”, izjavio je za The Sun Karesz, koji tvrdi da se nogometna mafija redovito sastajala u Budimpešti i radila dogovore oko namještanja utakmica te da je napustio kriminalnu skupinu nakon sukoba.

U oba kluba tvrde da ništa ne znaju o ovim tvrdnjama. Direktor ZTE-a Attila Dezsi tvrdi da klub nije pod istragom i da nije sudjelovao u namještanju utakmica, dok iz Uniteda poručuju da odbacuju ikakvu povezanost s nečasnim radnjama.

U Europolu odbijaju davati ikakve detalje o istrazi namještenih utakmica, a menadžer Arsenala Arsene Wenger je izjavio da je “istraga pomela nogomet kao tsunami” i da je “nogomet prepun legendi koje su zapravo prevaranti.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr