BIVŠI MLADI DINAMOVAC ODUŠEVIO TALIJANE: / Juve dobiva i trećeg Hrvata u klubu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sandra Kulenovića samo formalnost djeli od toga da i službeno postane igrač Juventusa, javljaju poljski i talijanski mediji.

17.7.2017.
15:55
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Sandro Kulenović je prije nešto više od godinu dana bio najbolji strijelac u Dinamovim mlađim uzrastima, a kao takav igrač, talent s pedigreom, završio je u poljskoj Legiji. No, sad mu se otvorila prilika života. Naime, ovih će dana 17-godišnji ovaj Zagrepčanin napraviti velik korak u karijeri. Sprema mu se, naime, transfer u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MLADI MODRI NOGOMETAŠI SU HIT: Dinamo danas ostao bez svoja dva mlada dragulja

Kulenović već trenira s mladom momčadi "stare dame" i čeka da službeno postane igrač Juvea. Dinamo ga je lani pustio u Poljsku za svega 70.000 eura, a Sandro je tamo zabio osam golova u šest utakmica za rezerve u trećoj ligi te još dva u juniorskoj Ligi prvaka. To je bilo dovoljno Talijanima da dogovore mladu hrvatsku nogometnu nadu.

Kulenović će zaigrati za U-19 momčad Juventusa u Primaveri i juniorskoj Ligi prvaka, piše poljski portal Nowinkitransferowe.pl. Prema Transfermarktu, Kulenovićeva cijena je 100.000 eura. Karijeru je ovaj mladi nogometaš počeo u Zagrebovu omladinskom pogonu, a u Dinamu je boravio od 2014. do 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako će Kulenović postati treći Hrvat koji igra u Juventusu. Mario Mandžukić stigao je u Juve 2015., a Marko Pjaca prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo