BIVŠA ZVIJEZDA LIVERPOOLA NA RUJEVICI? / 'Njegov bi dolazak pokazao da Rijeka misli srušititi Dinamo'

Image
Foto: AFP, FREDRIK VON ERICHSEN

Mogućnost da Rijeku pojača nekadašnji napadač PSG-a i Liverpoola David N'Gog (27) izazvala je veliku pažnju u hrvatskim nogometnim krugovima.

23.1.2017.
19:40
AFP, FREDRIK VON ERICHSEN
VOYO logo

Riječ je o nogometašu koji je karijeru započeo u PSG-u za koji je skupio 18 nastupa i postigao dva pogotka. Kao 19-godišnjaka ga je Rafael Benitez doveo u Liverpool gdje se zadržao tri sezone te upisao 94 nastupa i 19 golova. Kasnije je igrao i za Bolton, Swansea i Reims, a od ljeta prošle godine je u grčkom Panioniosu gdje je u 15 utakmica postigao tri pogotka.

Image
SPEKTAKULARAN ODGOVOR DINAMU: /

Rijeka dovodi nekadašnjeg napadača PSG-a i Liverpoola!?

Image
SPEKTAKULARAN ODGOVOR DINAMU: /

Rijeka dovodi nekadašnjeg napadača PSG-a i Liverpoola!?

'Igrač kojeg svi treneri vole'

U Boltonu je s N'Gogom igrao i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić koji o nekadašnjem mladom francuskom reprezentativcu ima visoko mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"N’Gog je stigao u Bolton kao igrač koji je dugo bio u Liverpoolu, ali koji u zadnjoj sezoni na Anfieldu nije mogao doći do izražaja u konkurenciji Luisa Suareza, Dirka Kuyta i Andyja Carrolla. Uglavnom je ulazio s klupe, ali nije imao značajniju minutažu. Izabrao je Bolton jer nije želio grijati klupu u Liverpoolu. Za takve napadače uvijek znam reći da su igrači koje svi treneri vole. N’Goga se sjećam kao napadača koji puno trči i radi za momčad. I u fazi napada i u fazi obrane. Otvara prostor drugom napadaču, nije mu teško zatvoriti svoju stranu u fazi obrane. Nije tipični golgeter, manje je napadač šesnaesterca, više voli doći u završnicu iz drugoga plana, ali zna postići pogodak", ispričao je Klasnić za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne vidim razlog zašto ne bi došao'

Dolazak igrača koji je igrao za klubove poput PSG i Liverpoola na prvi se pogled čini kao nemoguća misija. No, Klasnić ipak ne smatra tako.

"Rijeka se bori za naslov prvaka, svake godine igra u Europi. Dakle, klub ima velikih ambicija i ne vidim razloga zašto N’Gog ne bi došao igrati u Hrvatsku. Jedini problem mogu predstavljati njegova potraživanja koja, vjerujem, za hrvatske pojmove i nisu baš mala. Međutim, nisu ni toliko velika da bi eventualni pregovori odmah zapeli na prvom pitanju. Njegovim dolaskom Rijeka bi u svakom slučaju pokazala da ove sezone misli prekinuti Dinamovu dominaciju", zaključio je Klasnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo