BIT ĆE LAKŠE: / Hrvatsku reprezentaciju pogodila dobra vijest uoči sraza s Bugarskom

Image
Foto: Igor Kralj / PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Dobra vijest za Hrvatsku. Veznjak Palerma i Bugarske reprezentacije Ivajlo Čočev neće igrati protiv Hrvatske u subotu na Maksimiru, objavio je Bugarski nogometni savez prije puta u Hrvatsku.

9.10.2015.
9:26
Igor Kralj / PIXSELL
VOYO logo

Čočev (22) je veznjak Palerma i standardni je član najboljih 11 bugarske reprezentacije te će jako nedostajati Petevu u Maksimiru.

Eurokvalifikacijski sraz protiv Hrvatske, Čočev će propustiti zbog želučanih problema iako su u prvi trenutak liječnici sumnjali I na probleme s bubrezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Ivajlo Petev muku muči prije Hrvatske. Pa je tako prije nekoliko dana napadač Novare Andrej Galabinov službeno izvijestio da je ozlijeđen, no neslužbeno – ne želi igrati za Bugarsku dok je Petev izbornik. Galabinov do sada nije imao značajnu minutažu kod izbornika Peteva i sad, očito iz revolta, obznanio je da je ozlijeđen.

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL
Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Ivajlo Petev

Popov će igrati na Maksimiru

Uz to, na posljednjem treningu ozlijedio mu se još jedan veznjak, Georgi Milanov te je i njegov nastup na Maksimiru upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina dobra vijest za Bugarsku što će za Vatrene biti spreman njihov ponajbolji igrač Ivelin Popov iz moskovskog Spartaka.

Iako su Bugari bili u strahu nakon što je u pobjedi njegovog Spartaka nad Saranskom 1:0 Popov zbog ozljede zamijenjen u 67. minuti, a dodatni liječnički pregledi pokazali su da se ne radi o ničem ozbiljnijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo