BILIĆU SE OPET NE PIŠE DOBRO: / Vlasnici West Hama na klupu dovode legendarnog Nizozemca?

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Engleski mediji ponovno smjenjuju Slavena Bilića. Nova kriza West Hama nagnala je pojedine tabloide da još jednom pokrenu priču o mogućem otkazu za bivšeg hrvatskog izbornika.

27.3.2017.
17:46
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Kako se mijenjaju rezultati West Hama ove sezone, tako se mijenja i odnos engleskih medija prema Biliću. Tijekom prve krize na početku sezone pisalo se na Otoku kako je hrvatski trener pred smjenom i da je glavni kandidat za njegova nasljednika Roberto Mancini. Uslijedila je serija dobrih rezultata i odmah su krenule priče kako će Bilić potpisati novi ugovor, a samo dva osvojena boda u posljednjih pet kola opet su pokrenula nagađanja o promjeni na klupi Čekićara.

Image
SLAVEN BILIĆ DOBIO OZBILJNO UPOZORENJE: /

'Ovakva situacija se ne može nastaviti'

Image
SLAVEN BILIĆ DOBIO OZBILJNO UPOZORENJE: /

'Ovakva situacija se ne može nastaviti'

Upozorenje vlasnika

The Sun tako tvrdi da čelnici kluba namjeravaju umjesto bilića zaposliti legendarnog nizozemskog nogometaša Jaapa Stama koji trenutno uspješno vodi engleskog drugoligaša Reading. Momčad je trenutno na petom mjestu drugoligaške ljestvice i čvrsto drži mjesto koje vodi u doigravanje za promociju, što je značajan napredak u odnosu na prošlu sezonu koju je završio na 17. mjestu. Nekadašnji sjajni stoper Manchester Uniteda je bio pomoćnik i trener druge momčadi Ajaxa, a od ljeta prošle godine je u Readingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suvlasnik West Hama David Sullivan nedavno je poslao jasnu poruku Biliću i igračima da se aktualna situacija ne smije nastaviti, a nakon što je uslijedio poraz i od Leicestera, ispričao se svim navijačima. Može li nezadovoljstvo klupskih čelnika dovesti do Bilićeve smjene ili će vodeći ljudi West Hama shvatiti da je sredina ljestvice realnost za ovu momčad? Odgovor bismo trebali dobiti do kraja aktualne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo