BILIĆU SE NE PIŠE DOBRO: / Čelnici West Hama dali ultimatum bivšem hrvatskom izborniku!

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

S velikim je pritiskom suočen bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić kojem su kola u West Hamu ove sezone neočekivano krenula nizbrdo.

19.9.2016.
17:15
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Nakon sezone u kojoj je odveo Čekićare do visokog sedmog mjesta i rušio redom najbogatije premierligaške klubove, uslijedilo je bolno prizemljenje. U pet ovosezonskih kola Bilićeva je momčad izgubila četiri puta, pri čemu su posebno bolna bila posljednja dva poraza - kod kuće od Watforda (2-4) i u gostima od West Bromwicha (2-4). Osim toga, uspio je West Ham ispasti i u kvalifikacijama za Europsku ligu od rumunjske Astre.

Image
NOĆNA MORA SLAVENA BILIĆA SE NASTAVLJA: /

'Osjećam se posramljeno, problemi počinju sa mnom'

Image
NOĆNA MORA SLAVENA BILIĆA SE NASTAVLJA: /

'Osjećam se posramljeno, problemi počinju sa mnom'

Trener za jednu sezonu?

Engleski mediji odmah su nakon subotnjeg poraza počeli spominjati mogućnost Bilićeve smjene, a na zub ga ja na društvenim mrežama uzeo i dio navijača. U ponedjeljak The Sun donosi informaciju da su čelnici kluba stavili na čekanje pregovore oko produljenja ugovora s hrvatskim stručnjakom koji su započeli prije mjesec dana. Suvlasnik West Hama David Sullivan dao je na kraju prošle sezone prilično znakovitu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slavenu ćemo dati novi ugovor u siječnju. Prije toga se želimo uvjeriti da nije trener koji ima uspjeha u samo jednoj sezoni. Siguran sam da nije, ali pričekat ćemo do siječnja", rekao je Sullivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traži se drastična promjena

Pitanje o tome je li Bilić trener za jednu sezonu sada se čini prilično aktualnim, a The Sun tvrdi da se mora dogoditi drastična promjena rezultata kako bi 48-godišnji stručnjak izbjegao smjenu. Konkretno, dobit će otkaz ako se situacija ne popravi u sljedećih mjesec dana.

Dobra je vijest za Bilića da ga u sljedećim kolima ne očekuju klubovi koji se bore za naslov, ali ni Watford i WBA ne spadaju u tu kategoriju, pa je West Ham protiv njih izgledao očajno. U svakom slučaju, teški su dani pred bivšim hrvatskim izbornikom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo