Bilić izgubio glavu, napao srpskog suca i sad mu prijeti još teža kazna!

U prvoj utakmici posljednjeg pretkola Lige prvaka Bešiktaš, kojeg vodi Slaven Bilić, na svom je stadionu protiv favoriziranog Arsenala odigrao 0:0.

20.8.2014.
9:06
VOYO logo

Nogometaši Bešiktaša bili su ravnopravan protivnik favoriziranim Topnicima, nisu primili pogodak, i imaju se pravo nadati da u uzvratu za tjedan dana mogu napraviti čudo i probiti se u Ligu prvaka. U velikoj je mjeri za odličan nastup Bešiktaša zaslužan Slaven Bilić koji je danima prije utakmice hrabrim izjavama motivirao svoje igrače, a njegovo ponašanje na samoj utakmici engleski su mediji prokomentirali riječima:

'Jedino što je te večeri bilo zanimljivo u Istanbulu je nastup Slavena Bilića'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijelom je tome kriv i srpski sudac Milorad Mažić koji je u sudačkoj nadoknadi isključio Bilića i poslao ga na tribine. Legendarni Vatreni je na kraju utakmice bio potpuno iznerviran, pa se u jednoj žučnoj raspravi unio Mažiću u lice i rekao mu puno toga, te zaradio isključenje.

//www.youtube.com/embed/ciz88UnI7mc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice je objasnio o čemu se radilo.

"Ništa posebno. Malo sam se naljutio kada je lopta pogodila Flaminija u trbuh, a sudac je zbog toga zaustavio igru. Izgubio sam živce, ali sam se poslije utakmice ispričao i Mažiću i Wengeru. Nisu mi uzeli za zlo. Uostalom, vodio sam Hrvatsku u sedamdesetak utakmica, a ovo mi je tek drugo isključenje u karijeri", objasnio je Nane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova reakcija vjerojatno će ga koštati i teže kazne, pa će hrvatski trener morati propustiti uzvrat na Emiratesu.

"Ne vidim razloga zašto bi propustio uzvrat, ne znam točno kakva su pravila. Po tome bi neki treneri propuštali svaku drugu utakmicu", rekao je Bilić i najavio odlučujuću utakmicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo razloga za optimizam. Pojedinim mojim igračima je ovo bila prva utakmica s 'velikim dečkima' i sada su se uvjerili da se s njima može igrati. U London idemo ispuniti svoj san, a ne šopingirati u Harrodsu...".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo