OGLAS

BILIĆ OSTAJE BEZ PRVE ZVIJEZDE: / 'Nismo glupi. Očekujemo telefonski poziv, ali mu se ne radujemo'

Image

Nogometna budućnost Dimitrija Payeta svakako će biti jedna od zanimljivijih tema ljetnog prijelaznog roka nogometaša.

4.7.2016.
13:17
VOYO logo

Svjesni toga postaju i u West Hamu gledajući utakmice Europskog prvenstva na kojima Payet blista. Tri gola i dvije asistencije učinak su ofenzivno orijentiranog nogometaša francuske izabrane vrste koje nisu propustili vidjeti niti čelnici klubova jačih od West Hama, među kojima se spominju i dva najjača španjolska – Barcelona i Real Madrid.

'Bit će ga teško zadržati'

Zna to i suvlasnik West Hama David Gold koji, prenosi The Sun, kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svim ćemo se silama boriti da Payet i sljedeće sezone bude u našem dresu. Mi momčad želimo ojačati, a Dimitri je iznimno važan dio onoga što pokušavamo napraviti. Isto tako, moramo biti realni. Jave li se sa ponudama Barcelona ili Real Madrid a on pokaže interes za odlaskom, bit će nam jako teško zadržati ga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Očekujemo poziv'

"Ne možete imati igrača kakav je Dimitri i očekivati da ga nitko ne želi kupiti, posebice ne nakon izvedbi kakve pokazuje na Euru. No, telefon još nije zazvonio, premda to očekujemo po završetku turnira u Francuskoj. Nismo glupi. Ali, da budem u potpunosti jasan, ne radujemo se tom pozivu. Nemamo ga potrebe prodati i nije u pitanju slučaj tipa 'doveli smo ga za deset milijuna funti pa ćemo sad profitirati njegovom prodajom'."

Za Payeta, za kojeg se ne očekuje da će biti prodan ispod 55 milijuna eura, interes pokazuje i gradski rival Chelsea, ali i milanski Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo