BILIĆ IPAK MORA POPUSTITI: / West Ham pristao prodati najveću zvijezdu, zna se i ime novog kluba

Image
Foto: AFP

Čini se kako je štrajk francuskog reprezentativca Dimitrija Payeta uspio.

17.1.2017.
17:56
AFP
VOYO logo

Čekićari su do sada odbili dvije ponude Marseillea, a zadnja je iznosila 25 milijuna eura, pet milijuna više nego što su prvotno ponudili. Sada se očekuje da će Marseille poslati treću ponudu, a mediji na Otoku nagađaju kako West Ham neće pustiti Payeta za manje od 35 milijuna eura.

Image
BILIĆ TU NE MOŽE NIŠTA: /

Francuski novinar otkrio zašto odmetnuti Payet ne želi više igrati za West Ham

Image
BILIĆ TU NE MOŽE NIŠTA: /

Francuski novinar otkrio zašto odmetnuti Payet ne želi više igrati za West Ham

Isto napravio i prije šest godina

Francuski veznjak je upravo iz OM-a u lipnju 2015. preselio u West Ham za 12 milijuna eura. Kod Slavena Bilića je postao glavni igrač, a do sada je u 60 nastupa u dresu londonskog kluba zabio 15 golova. Međutim, Payet više nije zadovoljan u Londonu i zatražio je transfer u Marseille. Novi američki vlasnik OM-a Frank McCourt spreman je na velika ulaganja i Payeta je označio kao jednu od prvih karika u izgradnji novog Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za francuskog nogometaša zanimanje je pokazao i Chelsea koji je navodno spremio 45 milijuna eura kako bi ga doveo u svoje redove, no Payet se želi vratiti u domovinu. Zanimljivo, 29-godišnji Payet je gotovo identične korake vukao i u siječnju 2011. dok je nosio dres Saint Etiennea. Tada je želio preseliti u PSG, međutim čelnici kluba nisu popustili. Payet je novčano kažnjen i prebačen u drugu momčad. U prvi sastav je vraćen tek nakon javne isprike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogriješio sam, nisam smio tako reagirati," kazao je tada Payet.

'Moraju ga prodati'

Na koncu te sezone je ipak za devet milijuna eura prodan u Lille gdje ga je trenirao današnji strateg Marseillea Rudi Garcia. Na Pierre-Mauroy stadionu zadržao se dvije sezone, a potom je prodan u Marseille za 11 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpuno je jasno da Payet želi napustiti West Ham. U takvoj situaciji najvažnije je sačuvati mir u svlačionici. Čelnici kluba ga moraju prodati i pokušati izvući što više novca," kazala je engleska nogometna legenda Alan Shearer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo