PAYET SPASIO BILIĆA VELIKE SRAMOTE: / West Ham se 96 minuta blamirao protiv četvrtoligaša

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

U utakmici 3. kola engleskog Liga kupa između West Hama i četvrtoligaša Accringtona, Čekičari su pobijedili s mršavih 1-0 pogotkom Payeta u 96. minuti susreta.

21.9.2016.
21:51
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Slavenu Biliću ove sezone ne ide na rezultatskom planu, a nastavak krize bio je vidljiv i u susretu protiv Accringtona. West Ham u prvih 45. minuta nije uspio zabiti gol četvrtoligašu. Iako su u prvom poluvremenu Čekičari dominirali terenom i imali 63 posto posjeda loptu u svojim nogama u odnosu na 37 posto Accringtona, nisu uspijeli to materijalizirati u pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jalovi West Ham

West Ham je 4 puta tukao po golu protivnika, od toga samo jednom je lopta išla u okvir vrata golmana Parisha, dok je Accrington tri puta tukao po vratima Randolpha, do toga jednom u okvir gola.

Na poluvremenu Bilić je u igru uveo Lanzinija i Payeta umjesto Torea i Feghoulija. No, niti to nije dalo rezultata. West Ham nikako nije mogao zabiti gol i Bilić je bio primoren u 70. minuti u igru uvesti još jednog prvotimca Michaela Antonija umjesto Callerija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz majstorski zabio

West Ham je napadao, ali Accrington se branio. I onda kad se već mislilo da će ovaj susret otići u produžetke, Payet se ukazao Biliću i u doslovno posljednjim sekundama utakmice zabio iz slobodnog udarca za 1-0 i svojoj momčadi donio prolaz u 4. kolo Liga kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United, City i Tottenham prošli u 4. kolo

Isti uspjeh ostvario je i Bristol City koji je pobijedio bivšeg engleskog prvoligaša Fulham s 2-1, a Manchester United bio je bolji od Northamptona 3-1. Sunderland je prošao QPR s 2-1, dok je Southampton slavio u susretu protiv Crystal Palacea 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City je u gostima pobijedio Swansea 2-1, a Hull City pobijedio je Stoke identičnim rezultatom 2-1. Tottenham nije imao problema protiv Gillinghama pobijedivši s glatkih 5-0.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo