BILIĆ ČEKA KAZNU, ALI NISU SVI PROTIV NJEGA: / 'Nije najbolje reagirao, ali potpuno razumijem njegov bijes'

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Hrvatskom stručnjaku Slavenu Biliću prijeti suspenzija zbog ponašanja i izjava tijekom i nakon utakmice West Hama protiv West Bromwicha (2-2) u 25. kolu Premier lige.

13.2.2017.
16:52
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Bilić je tijekom cijele utakmice bio nezadovoljan odlukama suca Michaela Olivera, a situacija je izmakla kontroli u sudačkoj nadoknadi kada je za goste izjednačio Jonny Evans. Na West Hamovoj klupi su smatrali da je pogotku prethodio prekršaj nad golmanom Darrenom Randolphom, a Bilić je u naletu bijesa razbio televizijski mikrofon zbog čega je poslan na tribine.

Image
BILIĆ POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE: /

'Godinama sam se kontrolirao, ali preko ovoga ne mogu preći'

Image
BILIĆ POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE: /

'Godinama sam se kontrolirao, ali preko ovoga ne mogu preći'

'Shvaćam njegovu frustraciju'

Nakon dvoboja je Oliverovo suđenje proglasio užasnim i dodao kako ne očekuje kaznu jer je ionako već dovoljno kažnjen. No, Engleski nogometni savez (FA) strogo zabranjuje komentiranje suđenja, tako da je vrlo izgledno da će Bilić biti suspendiran, a da stvar bude gora, kazna prijeti i njegovom pomoćniku Nikoli Jurčeviću. On je u spornoj utakmici isključen prije Bilića jer je napustio trenerski prostor kako bi se požalio sucu zbog nepriznatog gola West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na engleskoj nogometnoj sceni mnogi ipak pokazuju razumijevanje za Bilićevo ponašanje. Jedan od takvih je bivši nogometaš Liverpoola i Tottenhama Jamie Redknapp koji je za Daily Mail izjrazio suosjećanje prema bivšem hrvatskom izborniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu si zamisliti kako je frustrirajuće za trenera kad njegova momčad primi gol u posljednjoj minuti. Suosjećao sam sa Slavenom kad mu se to dogodilo protiv West Bromwicha. West Ham je ove sezone ispustio već šest bodova zbog primljenih golova u 89. minuti ili kasnije. Iako bacanje mikrofona možda nije najbolja reakcija, potpuno razumijem njegov bijes", poručio je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo