Bilić će birati između ova 43 milijuna eura!

Gotovo da je Slaven Bilić objavom popisa kandidata za prijateljsku utakmicu sa Švedskom otkrio karte što se tiče putnika za EURO.

17.2.2012.
7:34
VOYO logo

"Oni su u prednosti, ali još se ima igrati proljeće", bacio je Bilić mrvice onima koje nije pozvao i po svemu sudeći otkrio svoje glavne karte za EURO. Dakle, dvadeset igrača koje će voditi Slaven već ima, trebalo bi se dogoditi čudo ili ozljeda da netko od njih ispadne. Dakle, Pletikosa, Subašić, Kelava, Srna, Schildenfeld, Šimunić, Ćorluka, Pranjić, Vrsaljko, Vida, Rakitić, Modrić, Dujmović, Kranjčar, Vukojević, Perišić, Mandžukić, Olić, Eduardo i Jelavić sigurni su putnici. A za tri mjesta nastupit će luda trka! Toliko je kandidata, čak postoje dvije liste, A i B, a na njima je jedanaest igrača vrijednih 43 milijuna eura. Bilić će tri putnika najvjerojatnije birati od igrača iz njemačke, engleske, francuske i ukrajinske lige, te HNL-a.

Svoje mjesto čekaju Mladen Petrić (HSV, vrijednost 8 milijuna eura), Ivo Iličević (HSV, 5,5 milijuna eura), Mato Jajalo (Köln, 3,5 milijuna eura), Ivan Klasnić (Bolton, 2 milijuna eura), Dejan Lovren (Lyon, 8 milijuna eura), Milan Badelj (Dinamo, 6,5 milijuna eura), Ivan Strinić (Dnipro, 3,5 milijuna eura) i Nikola Kalinić (Dnipro, 6 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će Nane odlučiti, vidjet ćemo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo