BIJESNI NAVIJAČ OPSOVAO ZBOG BILIĆA ČAK 98 PUTA: / Bio je to festival psovki kakav još niste čuli

Image
Foto: AFP/Screenshot

Slaven Bilić jučer je doživio novi poraz na klupi West Hama.

6.4.2017.
11:39
AFP/Screenshot
VOYO logo

Peti poraz u nizu West Ham je doživio protiv Arsenala. Čekićaru su u drugom poluvremenu dobili tri pogotka za konačnih 3-0 topnika. Arsenal je West Hamu zabio tri gola u 25 minuta i ostvario uvjerljivu pobjedu.

Navijači nezadovoljni, sve češće zazivaju Bilićev otkaz

West Ham je tako već sedam uzastopnih susreta bez pobjede, što jako frustrira sve navijače ovog londonskog kluba. West Hamu analitičari su uoči početka sezone davali veće šanse da se bori za Ligu prvaka, nego za opstanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da su onda i navijači nezadovoljni, a sve češće pričaju i o smjeni Bilića koji je prošle sezone bio hit u Engleskoj. Posebno situacija ljuti jednog navijača koji je za vrijeme davanja intervju za klupsku televiziju u nešto manje od četiri minute razgovora s novinarom opsovao, prebrojali smo, čak 98 puta. Još ga je prijatelj koji je stajao u njegovoj neposrednoj blizini zezao za volabular, ali mu je on na to kazao očito svoju omiljenu riječ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brdo psovki

"Od*ebi".

Navijač je žestoko iskritizirao Slavena Bilića. I to na sebi svojstevn način. S brdo psovki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razumijem to, taktika Bilića je s?anje! Je*eni Bilić je kriv, nitko drugi! Svi naši igrači su s*anje. Pa je*ote, situacija je je*eno tragična. Pa je*ote život. Padamo, idemo prema dolje", izjavio je navijač i dodao:

'Platili smo s*anje od igrača! On je je*eno očajan'

"Prvo poluvrijeme smo izgledali dobro, ali onda smo pali", rekao je navijač pa napao Roberta Snodgrassa kojeg je Bilić doveo iz Hulla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte njega. Pa on je je*eno beskoristan! Što smo ga platili toliko? Platili smo s*anje od igrača! On je je*eno očajan. Ma možemo mi poljubiti gu*icu i oprostiti se od Premier lige."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanoviti Tom uvjeren je kako će West Ham sljedeće sezone igrati u Championshipu.

"Mi idemo u drugu ligu. Utakmica protiv Swansea je sve ili ništa. Ako u njoj ne pobijedimo, možemo poljubiti Premiership i ostaviti ga. Ovo što gledamo je je*eno sranje. Kad je Carroll izašao, mi smo igrali dugim loptama. Je*enim dugim loptama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo