Belgijci već slave: Ovakve Hrvatske se ne treba bojati!

Belgijski list De Standard vjerojatno je bar malo pomogao njihovom izborniku Marcu Wilmotsu iscrpnom analizom utakmice Hrvatske i Makedonije.

8.9.2012.
13:06
VOYO logo

Spominju i kako je na Maksimiru došao ''Modrićem zaluđeni'' Mourinho, a upravo našeg veznjaka treba zaustaviti sljedeći utorak u Bruxellesu.

Neutralizirati Modrića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Hrvatska ne postoji bez Mourinhovog ljubimca. Ako njega neutralizirate, Hrvatska ne igra jer 75 posto napada ide preko njega. No, najveća hrvatska zvijeda još nije u top formi što je dobra vijest za nas. Protiv Makedonije dosta je griješio, ali svejedno je bio među najboljima na travnjaku''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spriječiti Srnu, Perišića i Mandžukića

''Nakon bolnog poraza 2:4 od Švicarske, Igor Štimac protiv Makedonije odlučio se za 4-51 formaciju. Napadač Bayerna Mario Mandžukić bio je opasan kao i na Euru, a potporu mu je činio Eduardo, No Brazilac se nije često uspio dočepati lopte. Ispočetka su nekoliko pristojnih centaršuteva uputili Darijo Srna i Ivan Perišić, no kad se njih zaustavi Eduardo je nemoćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskoristiti Srnine odlaske naprijed

''Dok lijevu stranu čuvaju Perišić i Strinić, Srna je sam na desnoj i tu ima prostora koji se da iskoristiti. Makedonac Tričkovski često je iskorištavao Srnine odlaske u napad, a sigurno će ih biti i u Bruxellesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripaziti na klupu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Kada je Mandžukić istrošen u obrani, Igor Štimac može računati na snagu s klupe u obliku Nikice Jelaviča ili Ivice Olića. Jučer je izabrao Jelavića i pogodio.''

Iskoristiti spore Ćorluku i Šimunića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Hrvatski obrambeni dvojac posebno je velik i jak, no nije brz i agilan. Oni su tornjevi, ali jako spori tornjevi. Osim toga, Ćorluka se ozlijedio i napustio igru pa možda neće biti spreman čuvati Hazarda.''

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo