BBC objavio: / Hrvatski navijači pod istragom FIFA-e!

Poznata britanska TV kuća BBC javlja kako su hrvatski, meksički i ruski navijači pod istragom FIFA-e zbog rasizma i diskriminacije.

19.6.2014.
15:00
VOYO logo

Prema navodima BBC-ja, postoje izvještaji o tome da su hrvatski navijači na tribinama u Brazilu razvili antisemitističke transparente i zastave, a u ovom slučaju sumnja se da je riječ o zastavi s ustaškim grbom, odnosno prvim bijelim početnim poljem.

Navodno je u igri i zloglasni poklič "za dom, spremni", zbog kojeg je, podsjećamo, hrvatski nogometaš Joe Šimunić zaradio kaznu od 10 utakmica suspenzije i propustio Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski mediji javljaju kako je izvještaj potpisao FARE, a da će FIFA Meksikancima i Brazilcima ovoga puta ipak progledati kroz prste. S druge strane, piše ruska Lenta, hrvatski i ruski navijači poznati su po rasizmu i diskriminaciji, tako da FIFA neće imati milosti jer 'se njih samo čeka'.

//www.youtube.com/embed/sQb3sNLAqAo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da se navedeno pokaže istinitim, u nekim drastičnijim situacijama Hrvatska bi mogla biti kažnjena utakmicom pred praznim tribinama, oduzimanjem bodova i izbacivanjem s natjecanja. U "light" varijanti, HNS bi mogao ostati lakši za nekoliko stotina tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo