BAYERN NE ZABORAVLJA SVOJE VELIKANE: / Njemački nogometni gigant ukazao veliku čast Ivici Oliću

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Koliko je bivši, neumorni napadač hrvatske nogometne reprezentacije cijenjen u Münchenu, preciznije Bayernu čiji je dres nosio od 2009. do 2012.

23.11.2017.
16:20
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Dubok je trag ostavio umirovljeni Vatreni, danas pomoćnik izbornika Hrvatske Zlatka Dalića u klubu s Allianz Arene u kojem je vrlo aktivno sudjelovao u osvajanju naslova prvaka, pobjednika tamošnjeg Kupa i Superkupa u sezoni u kojoj je Bayern igrao i finale Lige prvaka nošen s njegovih sedam pogodaka u natjecanju. Tresao je Olić te 2009/10 mrežu Manchester Uniteda, Juventusa, Lyonu utrpao hat-trick... Isti je doseg u prestižnom klupskom europskom natjecanju dohvatio s klubom i dvije godinu potom, a to se ne zaboravlja.

"Bit ću ambasador Bayerna. Putovat ću po Americi, Kini i svijetu i promovirati Bayern, naravno, onoliko koliko bude moguće od obveza koje ću imati u reprezentaciji", potvrdio je Olić za 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrat ću za veterane Bayerna u ligi. Imamo jaku momčad, tu su Elber, Lizarazu i još neki poznati igrači", dodao je našalivši se da bi ta momčad 'sigurno imala što za reći' i u samoj Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo