Eto konacno malo satisfakcije za Mamica! Vise mu se ne mogu smijati!

Nogometasi BATE Borisova usli su u srijedu u povijest Lige prvaka kao momcad koja je primila najvise pogodaka u grupnoj fazi.

11.12.2014.
9:04
VOYO logo

BATE je u posljednjem kolu skupine H izgubio u Bilbau od domaceg Athletica s 2:0. Ostao je time bez mogucnosti da nastavi ovosezonsku avanturu u Europskoj ligi, ali se upisao i u knjige negativnih rekorda najelitnijeg klupskog kontinentalnog natjecanja.

Primio je bjeloruski prvak cak 24 gola u sest utakmica sto nikad prije nikome nije uspjelo. Istina, BATE je kod kuce uspio pobijediti Athletic (2:1), ali u preostalih je pet dvoboja bio ocajan: nije postigao nijedan, a primio je 23 pogotka! Od Porta je izgubio sa 6:0 i 3:0, od Sahtara sa 7:0 i 5:0, te konacno ove srijede od Baska s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Dinamo je u sezoni 2011/12 u skupini D 22 puta vadio loptu iz mreze, ali za razliku od Bjelorusa, nije uspio osvojiti ni bod. Gubili su Modri po dvaput od Real Madrida (1:0 i 6:2), Lyona (2:0 i 7:1) i Ajaxa (2:0 i 4:0), te drzali rekord sve dok se nije ukazao BATE. Eto malo olaksanja za svemocnog Dinamovog sefa Zdravka Mamica: jedan argument manje kojim kriticari mogu ismijavati njegov 'velicanstveni' projekt. Jest da je BATE ostvario barem jednu pobjedu, ali nema veze...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo