Barçin trener otkrio tko je najbolji igrač na svijetu

Novi trener Barceloninih nogometaša Luis Enrique odbacio je sugestije da će igrači poput Lionela Messija, Neymara i Luisa Suareza imati problema međusobno se slagati na travnjaku.

Nedavno je legendarni Johan Cruyff kritizirao Barcelonu zbog dovođenja Suareza aludiravši da im on nije potreban. No, Enrique razmišlja drugačije.

“Svaki trener želi imati najbolje igrače. Ja sam oduševljen što imam trojac Messi, Neymar, Suarez. Što više sjajnih igrača to bolje”, rekao je Enrique.

“Uvijek gledam kako izvući najbolje iz svojih igrača i to uključuje Messija. Neki naši igrači povremeno prolaze kroz teške periode, ali uvijek se možete pouzdati u Messija. Napravio je neke fantastične stvari za Argentinu na Svjetskom prvenstvu i za mene je i dalje najbolji igrač na svijetu. On je primjer za mnoge druge igrače”, kazao je Enrique i zaključio:

“Pokušat ćemo posložiti momčad koja nije predvidljiva, a opet ostati vjerni klupskoj esenciji. Želimo biti sposobni koristiti različite koncepte i taktike kako bismo iznenadili suparnika.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr