BARCELONA U OFENZIVI: / Rakitić dobiva konkurenciju prije nego što je očekivao?

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Iz aktualnog europskog prvaka Barcelone poslali su zahtjev Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) i Španjolskom nogometnom savezu da im odmah dopuste registraciju turskog veznjaka Arde Turana.

22.9.2015.
16:47
AFP
VOYO logo

Katalonci su ljetos doveli Turana iz Atletico Madrida i Aleixa Vidala iz Seville, ali mogu ih registrirati tek u siječnju kada im istječe kazna koju im je odredila FIFA zbog nepravilnosti kod transfera maloljetnih igrača. Barcelona, međutim, sada traži da se napravi iznimka i im se dopusti registracija Turana budući da su neočekivano ostali bez Rafinhe koji je zadobio tešku ozljedu u nedavnom dvoboju protiv Rome.

Image
STRAH U KATALONIJI: /

Barçi prijeti nova teška kazna, a ni trenutnu još nije odradila!

"Teško im pada ova situacija"

Pravila, inače, dopuštaju registraciju igrača izvan prijelaznog roka u iznimnim slučajevima kao što su teške ozljede. U Barceloni tvrde da je njihova kazna istekla s ljetnim prijelaznim rokom i da bi ima trebao dopustiti registraciju Turana na temelju prethodno navedenog pravila. Odgovor iz FIFA-a se još uvijek čeka, a bude li pozitivan, naš će Ivan Rakitić dobiti konkurenciju u momčadi i prije nego što je mislio budući da Turan može pokriti i poziciju na kojoj igra hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Turan i Vidal dobro rade na treninzima i motivirani su. Ova im situacija teško pada jer moraju čekati kraj kazne koja s njima nema nikakve veze", izjavio je trener Luis Enrique o svojim pojačanjima na čekanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo