BALOTELLI NEĆE IGRATI ZA ITALIJU PROTIV ŠVEDSKE: / 'Živciraju me kritike na račun mog privatnog života'

Image

Mario Balotelli preporodio se dolaskom u Nicu, igra sve bolje, smirio se i što je najvažnije - zabija. Ali njegov povratak u reprezentaciju Italije morat će još pričekati.

26.10.2017.
17:12
VOYO logo

Italija će u dvije utakmice dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo preko Švedske pokušati osigurati svoje mjesto u Rusiji. Utakmice su na rasporedu 10. i 13. studenog, ali napadač Nice neće biti dio momčadi koja će pokušati doći do velikog ostvarenja.

Naime, pravila nalažu da se klubovi izvan nacionalnog prvenstva moraju ranije obavijestiti ukoliko će reprezentacije zatrebati usluge njegovih igrača. Football Italia otkriva kako je Valencija informirana da će Italiji možda zatrebati Simone Zaza, a ništa slično nije se pojavilo u Nici što indicira da Balotelli za ovo okupljanje reprezentacije neće ni biti pozvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski izbornik Gian Piero Ventura prije zadnje utakmice u skupini kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo već je kritizirao napadača Nice: "Kada razmišljam o Balotelliju, ne gledam samo koliko zabija, problemi su negdje drugdje - ostatak Balotellija. Moramo gledati sve kod njega, sada nam je glavni cilj da se kvalificiramo za Rusiju, a onda ćemo imati pet do šest mjeseci za razmišljanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Te riječi nisu baš najbolje sjele 27-godišnjem napadaču koji je u razgovoru za Nice Matin izjavio sljedeće:

"Živciraju me kritike na račun mog privatnog života. Ako se odnose na igru, onda ih prihvaćam, iako se ne moram složiti s njima. Znam kada sam odigrao dobro, a kada loše, ne moram o tome čitati u novinama. Moram samo naporno raditi da ispravim greške i budem spreman za iduću utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko poziv Italije i dođe, Balotelli neće mnogo razmišljati:

"Ako me izbornik pozove, spreman sam. Ako ne, uvijek ću podržavati Italiju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone Balotelli je u osam nastupa za Nicu zabio osam golova čemu je pridodao i jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo