'Imati toliku plaću jednostavno nije primjereno...'

Kada je bivši sportski direktor Hajduka Jens Andersson u subotu iznenada podnio ostavku, svoje je razloge objasnio obiteljskim problemima.

7.10.2013.
13:59
VOYO logo

"Zadovoljan sam činjenicom da se Hajduk riješio zaposlenika s tolikom plaćom. Ne ulazim u stručne kvalitete gospodina Anderssona, niti sam ga upoznao, ali imati toliku plaću jednostavno nije primjereno trenutku ni Hajduka, a ni Grada", otkrio je Ivo Baldasar i bez imalo uvijanja dodatno pojasnio:

"Da, može se reći da je njegovim odlaskom skinut određen teret u budućim razgovorima, jedna tenzija manje, bez obzira čija to odluka bila, Nadzornog odbora ili gospodina Anderssona. Sad je to nevažno. Ja se ne miješam u struku, ali čini mi se da su shvatili poruku. Bolje da je ovako, primjerenije je. U momentu kad klub nije privatni, ne može jedan funkcioner imati plaću veću nego premijer, ili predsjednik države. A klub je u financijskim problemima", rekao je Baldasar i prokomonetirao koliku bi plaću trebao imati sportski direktor Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa, teško mi je to ovako reći, ali 6.200 eura plus ti bonusi, stvarno je bilo problematično...", zaključio je gradonačelnik za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo