OVO ĆE SE PAMTITI: / Na kultnom stadionu priredili spektakularnu koreografiju posvećenu - Hrvatu!

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Borussije Dortmund teškom su se mukom plasirali u osminu finala Njemačkog kupa.

27.10.2016.
12:42
Screenshot
VOYO logo

Osim neizvjesnosti, utakmicu su obilježili i navijači obje momčadi. Sjajna atmosfera koju na Westfalenu na svakoj utakmici prirede Borussijini navijači nije nikakva novost, a ovaj put su im se spektakularnom koreografijom priključili i gosti iz Berlina.

Ikona navijača

Navijači Uniona su po mnogočemu specifični, njihova privrženost klubu je već toliko puta opjevana, a najviše o njima govori priča o tome kako su davali krv u berlinskim bolnicama, a novac koji suza to dobili su donirali klubu i tako skupili novac za licencu za natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju su vjernost navijali Uniona pokazali i u srijedu kada ih se više od 10.000 skupilo u Dortmundu. Pritom su u poluvremenu 'ukrali šou' domaćim navijačima, priredivši koreografiju koju su posvetili hrvatskom nogometašu Damiru Kreilachu (27). Bivši veznjak Rijeke već je tri godine u Unionu, a sjajnim je igrama postao ikona navijača koji su na Westfalenu podigli ogroman poster s njegovim likom. Uslijedila je nakon toga i velika bakljada zbog koje je kasnio i početak drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici šesnaestine finala Njemačkog kupa bilo je, inače, 79.037 gledatelja, ali rekord ipak nije srušen. Prije osam godina je, naime, dvoboj između Borussije Dortmund i Jene pratilo 80.708 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo