Očajni Mourinho ispunjava Modrićev san?

Jedan od glavnih razloga Modrićeve želje da napusti Tottenham je i igranje u Ligi prvaka, a španjolski AS tvrdi da će mu se u utorak ispuniti san i to od prve minute susreta s Manchester Cityjem.

17.9.2012.
10:49
VOYO logo

Situacija u madridskom Realu nije nimalo pozitivna na početku nove sezone. Prošlosezonski prvak španjolske Primere niže loše rezultate i igre, a trener Jose Mourinho grmi da "nema momčad".

Posljednji udarac je Real pretrpio na Sanchez Pizjuanu, tijekom vikenda, gdje ga je Sevilla pobijedila 1:0. Novi ispit slijedi već u utorak – premijera u Ligi prvaka te derbi utakmica skupine D, ogled s engleskim prvakom Manchester Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/kkJjKII_oAw Španjolski AS navodi da će Mourinho prije tog ogleda na Santiago Bernabeu sigurno napraviti nekoliko promjena u prvoj momčadi, a kao najsigurniju je naveo ulazak hrvatskog reprezentativca Luke Modrićau igru od prve minute. AS navodi da je Mesut Özil bio jedan od onih koji su razočarali u Sevilli, dok je Modrić odigrao vrlo dobro tijekom drugog dijela te utakmice.

"Ovog smo ljeta tražili polivalentne igrače, one koje stvarno mogu koristiti na bezbroj pozicija u momčadi. To smo dobili u Luki Modriću i Michaelu Essienu. Modrić je veliki talent, igrač kakve treneri moraju voljeti. Može igrati svugdje, zadnjeg veznog, isturenog veznog, po cijelom središnjem dijelu terena. Essien nam je, pak, donio iskustvo, ali i isto tako široku namjenu", zaključio je Mourinho. Navodi se da bi i Karim Benzema mogao dobiti priliku od početka (prvi put ove sezone), kao i Fabio Coentrao, te novo pojačanje Michael Essien.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Modrić je posljednji put Ligu prvaka igrao 2010./2011., kada je njegov bivši klub Tottenham poražen u četvrtfinalu od Real Madrida ukupnim rezultatom 5:0.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo