Svaka čast! Modrić postao igrač bez kojeg Real više ne može

Španjolski AS osvrnuo se ovog tjedna na hrvatskog nogometaša Luku Modrića i na njegovu ulogu u madridskom Realu. Modrić je, piše se, postao igrač bez kojeg se ne može u Realu...

13.9.2013.
10:49
VOYO logo

'Iz drugog plana do jedne od glavnih uloga' naslov je teksta u kojem se opisuje razvojni put Modrića od prošlog ljeta, kada je iz Tottenhama došao na Santiago Bernabeu. Navodi se kako je Modrić u drugom dijelu prošle sezone, kod tadašnjeg trenera Josea Mourinha, postao čvrsta karika u udarnoj momčadi, a sve se ponavlja i ove sezone kada je prvi čovjek struke Talijan Carlo Ancelotti.

AS je naveo i statistiku od 23 službene utakmice u nizu koje je Modrić odigrao za Real, a taj bi niz bio i dulji da tijekom veljače nije propustio jednu utakmicu zbog skupljenih žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je Modrić prošle sezone odigrao 53 utakmice u dresu Reala, od toga 33 u Primeri, a za 3289 minuta na travnjaku je postigao četiri pogotka.

Također, pod trenerskom palicom Carla Ancelottija ove sezone odigrao je svih dosadašnjih 270 minuta u Primeri, a AS se prisjeća ogleda protiv Athletic Bilbaa kada je bio najbolji na terenu. Još prije toga je trener Ancelotti o njegovom mogućem odlasku u Manchester United rekao da "Modrić ne ide nikuda jer nam je previše bitan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je veznjak najavljen u prvoj momčadi i za ogled 4. kola Primere ovog vikenda, kada Real gostuje kod Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo