Objavljena velika vijest: Modriću stiže stari prijatelj

Španjolski AS je u petak donio nove informacije oko velškog nogometaša Garetha Balea. Nema još službene potvrde, ali je po njihovim saznanjima dogovor Reala i Tottenhama postignut...

30.8.2013.
21:38
VOYO logo

AS piše kako su se dva kluba dogovorila oko 84 milijuna eura samog transfera, plus sedam milijuna koji otpadaju na određene bonuse. Ako je takvo što točno i ako po takvim uvjetima Bale dođe u Real, njegov transfer ipak neće postati najskuplji u povijesti. U tom slučaju prodaja Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda baš u madridski klub ostaje rekordna, tih 96 milijuna eura.

Dakako, ovo je samo još jedna epizoda u "slučaju Bale" i vrlo brzo će se saznati je li i točna. No, po njoj cifre od 99, 105 ili čak 120 milijuna otpadaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominje se, isto tako, da je Tottenham sada daleko mirnije pristupio prodaji svog najboljeg igrača nakon što su zadnjih dana dovedeni Lamela i Eriksen.

Inače, neki su španjolski mediji zadnjih dana pisali kako se Cristianu Ronaldu nije niti malo svidjela kompletna pompa oko Velšanina. Neki su govorili da je Portugalac bio protiv njegovog dolaska, a drugi da mu je strašno krivo što će baš Bale srušiti njegov rekord u visini transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo