ARGENTINSKA LEGENDA PATI ZA BILIĆEM: / 'Tužan sam zbog Slavena, on je razlog zašto sam u West Hamu'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Pablo Javier Zabaleta, bivši desni bočni nogometaš Manchester Cityja, aktualni West Hama i reprezentacije Argentine, istaknuo je kako mu je žao što je Slaven Bilić dobio otkaz na klupi West Hama

15.11.2017.
19:49
AFP
VOYO logo

Javier Zabaleta istaknuo je kako svi u klubu trebaju biti pozitivni i kako svi trebaju dati podršku novom treneru Davidu Mosesu koji je odradio prvi tjedan u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabaleta je razgovarao s novinarima na otvaranju novog klupskog dućana u Basildon’s Eastgate šoping centru i istaknuo sljedeće:

"Tužan sam zato što je Slaven otišao jer je on bio jedan od razloga zašto sam uopće i došao u West Ham. Ali s druge strane, takav je život menadžera", istaknuo je Javier Zabaleta čije riječi prenosi engleski Eastlondonadvertiser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WEST HAMOV BOLAN RASTANAK SA SLAVENOM: ‘Otpuštanje Bilića je najteža stvar koju smo napravili u 25 godina’

Zabaleta je nastavio:

"Kad momčad ne igra dobro i ne ostvaruje željene rezultate, trener je uvijek taj koji plaća cijenu i, da vam budem iskren, nismo igrali dobro. Upravo zbog toga je klub trebao promijenu i zbog toga je Bilić dobio otkaz. David Moyes je sad uskočio na Bilićevo mjesto i samo trebamo svi biti pozitivni. Trebamo gledati prema naprijed i pokušati s njim spasiti sezonu", istaknuo je Zabaleta i dodao kako novom treneru uvijek po dolasku na klupu nekog kluba treba dati vremena da upozna situaciju i igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo