Andrej Kramaric odbio milijune engleskog prvoligasa

Daily Mail pise kako je sjajni hrvatski napadac Andrej Kramaric odbio unosnu ponudu engleskog prvoligasa Leicester Cityja vrijednu 10 milijuna eura.

7.12.2014.
12:57
VOYO logo

Pola nogometne Europe luduje za covjekom koji je u 22 utakmice ove sezone zabio ukupno 28 golova. Juventus, Chelsea, Tottenham samo su neki od klubova koji Andreja Kramarica zele vidjeti u svojim redovima. Nekako najkonkretniji potez napravio je engleski prvoligas Leicester City, koji je za napadaca Rijeke "spremio" 10 milijuna eura. Medutim, kako pisu britanski mediji, tocnije Daily Mail, Kramaric je tu ponudu odbio. Razlog nije poznat, ali se moze nagadati kako je bilo u pitanju ovosezonska situacija s Leicesterom u Premiershipu.

Leicester se, trenuto, nalazi na posljednjem mjestu prvoligaske ljestvice, i sigurno da bas i nije ohrabrujuce i primamljivo otici u takav klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/4bBch7prTZ8

Uz to, imena poput Juventusa i Chelsea su ipak puno primamljiviji mamac, ali i zahtjevniji za dokazivanje i stvaranje svoga imena medu svim tim zvijezdama europskog i svjetskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo