Počela nova Mourinhova era! Stiglo prvo pojačanje u Chelsea!

Čini se da bi konačno mogao biti realiziran transfer njemačkog nogometnog reprezentativca Andrea Schürrlea iz Bayer Leverkusena u londonski Chelsea.

13.6.2013.
17:16
VOYO logo

Iako je već praktički sve bilo riješeno i prije koji tjedan, dolaskom Portugalca Josea Mourinha na menadžersku klupu to se umalo promijenilo. Naime, Mourinho je po povratku izjavio da belgijski reprezentativac Kevin de Bruyne neće napustiti Stamford Bridge, iako je njegovo ime u pregovorima oko Schürrlea, prije njegovog dolaska, bilo spominjano kao dio transfera.

Međutim, sudeći prema službenom priopćenju za javnost londonskog kluba, čini se da prepreka u ostvarivanju transfera više nema;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chelsea i Bayer Leverkusen postigli su dogovor oko transfera Schürrlea. Sva dokumentacija, kao i osobni uvjeti s nogometašem i liječnički pregled su riješena stvar", stoji u Chelseajevom priopćenju.

Pitanje je što će sada biti s De Bruyneom, kojeg se u priopćenju ne spominje. Poznavajući Mourinhov tvrdi stav, Belgijanac će vjerojatno ostati dio družine sa Stamford Bridgea, a Bayer će kao "mali" klub izvisiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo