ALLEGRI NES(P)RETNOM IZJAVOM IZNENADIO I PJACU: / Vatreni se vratio treninzima nakon duge pauze

Image

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca u četvrtak se vratio treninzima nakon ozljede napuknuća lisne kosti, javlja Goal.com.

24.11.2016.
17:45
VOYO logo

Nakon skoro dva mjeseca pauze (preskočio je i reprezentativne nastupe protiv Kosova, Finske, Islanda i Sjeverne Irske), krilni napadač ponovno je sa momčadi počeo trenirati, što je suprotno najavama trenera Juventusa Massimilliana Allegrija koji je nakon susreta sa Sevillom i rutinske pobjede 3-1 u utorak na Sanchez Pizjuanu poslao poprilično zabrinjavajuću pobjedu.

Naime, strateg Stare dame kazao je kako Pjace neće biti još dugo. Ta izjava ispala je pomalo nes(p)retna, a iznenadila je i samog Pjacu. Allegri je vjerojatno mislio kako ga dugo neće biti u top formi, a ne kako ga dugo neće biti na travnjacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

ZABRINJAVAJUĆA ALLEGRIJEVA PORUKA: ‘Pjace neće biti još dugo’

Goal.com piše i kako je Pjaca danas još trčkarao sam, no sutra ulazi u puni trening s ostatkom momčadi. Hrvatski reprezentativac posljednje je minute upisao 2. listopada u pobjedi (3:0) kod Empolija, a nakon toga zaradio neugodnu ozljedu. Očekuje se kako će Pjaca do kraja kalendarske godine nastupiti u nekim susretima za Juve i sakupiti koju minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo