VIDEO: / Udaranje Mandžukića postalo hit na internetu!

Kamerunski vezni nogometaš Alex Song požalio je nedugo nakon utakmice što je zaradio crveni karton nepromišljenim udaranjem Marija Mandžukića.

19.6.2014.
11:48
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija povukla je kontranapad u prvom poluvremenu, kada je Song, iz samo njemu poznatih razloga, odlučio laktom udariti Mandžukića u leđa.

Detalj na koji nije računao je taj da je sjajni portugalski sudac Pedro Proença stajao svega nekoliko metara od njega i da je vidio cijeli incident. Iako je Hrvatska imala kontru, Portugalac je prekinuo napad i kao iz stopa pokazao Songu put u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam da sam iznevjerio svoju zemlju. Bio je to glupi trenutak zbog kojeg iskreno žalim. Kada bih barem mogao vratiti vrijeme. Molim vas oprostite mi", zavapio je kamerunskim novinarima vezni igrač Barcelone.

//www.youtube.com/embed/bllwuDAJoqg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Volker Finke je nakon susreta bio razočaran rezultatom, igrom, ali i ponašanjem svojih igrača, a slučaj Songa je komentirao:

"Nezamislivo mi je da se igrač tako ponaša u utakmici Svjetskog prvenstva. Moram vidjeti iz kojeg je razloga išao napraviti tako nešto".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u tom trenutku (40. minuta) vodila s 1-0, a nakon povratka s poluvremena je zabila još tri pogotka nemoćnim Kameruncima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo