Počeo lov na Modrića: Velikani se zbog njega nalaze u Amsterdamu?!

Večeras se na amsterdamskoj Areni igra finale nogometne Europske lige između Chelseaja i Benfice, no to neće biti jedini bitan događaj večeri na stadionu nizozemskog prvaka Ajaxa.

15.5.2013.
10:58
VOYO logo

Talijanski portal Calcio Malato tvrdi da će jedan pored drugog sjesti dopredsjednik Milana Adriano Galliani i predsjednik Real Madrida Florentino Perez, te pregovarati o transferima. Talijanski i španjolski nogometni divovi uvijek su imali odličan međuklupski odnos, zbog čega se Galliani nada da će od Pereza 'ušićariti' neki popust.

No, još zanimljivija je činjenica da će Galliani, tvrdi Calcio Malato, pokušati spustiti cijenu za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, kojeg je Real prošloga ljeta kupio od Tottenhama za 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić ne vrijedi 40 milijuna eura koliko ga je Real platio prošle godine, ali bi definitivno bio primadona u Seriji A", stoji u tekstu talijanskog izvora.

Preostala trojica za koju će se Galliani, navodno, raspitivati su vratar Diego Lopez, stoper Pepe i ofenzivni veznjak Angel Di Maria. Talijani vjeruju da će sva trojica gotovo sigurno biti na nogometnom tržištu ovog ljeta, dok Modrićev status uvelike ovisi o tome tko će naslijediti Josea Mourinha na trenerskoj klupi, s obzirom da je Portugalac gotovo sigurno napušta na kraju ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo