Kaka na korak do spasa karijere!

Glavni operativac Milana Adriano Galliani je u razgovoru s talijanskim novinarima zagonetnim riječnikom prokomentirao mogući povratak brazilskog nogometaša Kake među Rossonere.

25.7.2012.
13:47
VOYO logo

Španjolska Marca je u srijedu donijela vijest kako su sljedeća tri dana ključna za nastavak karijere Realova brazilskog veznjaka Kake koji se već dulje vrijeme dovodi u vezu s povratkom u Milan.

Naime, ukoliko ga trener španjolskog prvaka Jose Mourinho ne uvrsti u kadar za pripremnu utakmicu protiv Benfice u petak, Kaka sigurno neće biti niti među putnicima na američku turneju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/dFH6bTrA1Kk Upitan da prokomentira šanse za povratak Kake u redove Milana, Adriano Galliani dao je naznake da klub sa San Sira radi na takvom scenariju. "Određene ljubavi nikada ne prestaju. One dugo traju, odlaze na velika putovanja, no uvijek nađu načina da se vrate na početak", rekao je Galliani. Najveći problem u realizaciji eventualnog povratka Kake u Milan može biti njegova visoka plaća koju trenutno ima u Realu, međutim u Milanu vjeruju da bi se oko toga dijela uspjeli nekako dogovoriti s Brazilcem.

Francuski sportski dnevni list L'Equipe tvrdi kako je Milan na pragu dovođenja srednjeg braniča francuskog nogometnog prvaka Montpelliera Mapoua Yangi-Mbiwe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On bi u momčadi Massimiliana Allegrija trebao zamijeniti Brazilca Thiaga Silvu koji je prodan PSG-u. U Milanu su navodno već dogovorili petogodišnji ugovor s novim braničem koji bi tijekom pet sezona na San Siru trebao zarađivati od 1.5 do 1.8 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo