Mamić je kupio sve, ali ne i njih. Dinamovac preklinje: 'Pomognite nam'

Dinamo u srijedu u 20.45 na Maksimiru igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Aalborga.

4.8.2014.
15:50
VOYO logo

"Sigurno je da nas čeka teška utakmica. Pokazali su u Danskoj, posebno u prvom dijelu, da su kvalitetna momčad i teških 90 minuta nas dijeli od europske jeseni. Pričali smo nakon utakmice i vjerujemo da nećemo ponoviti pogreške iz Danske. Tamo nismo dobro krenuli nego smo bili u grču i bez veze griješili, no drugi dio smo bili bolji, zabili gol i bili puno kvalitetniji", istaknuo je Ademi.

"Stvarno su uigrana ekipa. Imaju puno šablona i vidi se da su dugo zajedno. Ne smijemo ih nikako podcijeniti jer su odlična ekipa. Uostalom, sigurno njihovoj kvaliteti treba pripisati naše lošije prvo poluvrijeme u Danskoj. Kako su opasna ekipa. Jakobsen, napadač je vrlo opasan. I kapetan u sredini terena... Ma stvarno su kvalitetna momčad", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ademi igra u velikoj formi, možda i ponajbolji u dosadašnjoj karijeri.

"Najbolji nogomet u karijeri? Teško je reći... Kod gospodina Čačića sam također igrao jako dobro, ali svakako sam zadovoljan svojim igrama. Pokazali smo da se dižemo iz utakmice u utakmicu, došli su novi igrači, sve se više kužimo na terenu i kako bude prolazilo vrijeme tako ćemo biti sve bolji i bolji. Naravno, potrebni su nam navijači i podrška s tribina da prođemo ovu prepreku. Pozivamo ih i ovim putem da dođu na utakmicu i pomognu nam kako bismo zajedno slavili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac majstorskog pogotka u Danskoj je bio upravo Brozović koji kaže:

"Uopće nije bitno tko će zabiti, samo da mi prođemo dalje i tako osiguramo europsku jesen. Kada ih se visoko stisne se izgube, ali nismo uspjeli tamo zabiti još golova. Ipak, u Zagrebu ćemo pokazati da smo bolja momčad i vjerujemo u prolazak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče drugih rezultata, dosta nositelja nema dobre rezultate uoči uzvratnih utakmica što bi značilo da bi Modri mogli imati ulogu nositelja u play-offu.

"Gledamo druge rezultate i pratimo, ali ne razmišljamo previše o tome, koncentrirani smo na svoje utakmice. Naravno, bilo bi bolje da budemo nositelji", zaključio je Marcelo, prenose službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo