Veliko iznenađenje na pomolu: Srbi dobivaju pojačanje za Hrvatsku?

Izgleda kako postoji mogućnost da se Adem Ljajić, važan igrač u srpskoj momčadi, vrati među Orlove za utakmicu s Hrvatskom. Mihajlović bi se mogao odlučiti za taj potez unatoč velikoj svađi koju je dvojac imao zbog afere ‘himna’.

“Ništa ne ovisi o meni, već o Ljajiću. On nije htio pjevati našu himnu. Dok je ne odluči pjevati, neću ga pozivati pa makar zabijao i pet golova po utakmici. Puno mi je važnije kakav je netko kao čovjek nego kao igrač.”

Tako je nedavno govorio Siniša Mihajlović, izbornik srpske nogometne reprezentacije o Ademu Ljajiću, 27-godišnjem srpskom nogometašu koji nosi dres Fiorentine.

Ove je sezone Ljajić u sedamnaest prvenstvenih utakmica postigao tek tri pogotka, ali je eksplodirao u posljednjem nastupu kada je zabio dva gola u pobjedi svoje momčadi protiv Intera 4:1.

Za talijanske medije se Ljajić ovog tjedna osvrnuo na taj ogled i svoju aktualnu formu, no najbitnije mu je bilo – igranje za reprezentaciju.

“Nisam trenutačno u momčadi, ali ja sam oduvijek najveći navijač Srbije. Žao mi je što nisam tamo, prihvaćam svoju pogrešku i nadam se da ću uskoro biti zajedno s dečkima”, poručio je Ljajić i tako se očigledno ispričao izborniku zbog svog poteza.

“Odnos s Mihajlovićem nije sređen, ali ja sam otvoren za to. Želim da bude kao nekada”, poručio je Ljajić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr