A JE TO: / Nasmijte se najvećim šeprtljama s nogometnih travnjaka

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Bayerna ovaj su tjedan u četvrtom kolu Lige prvaka deklasirali Arsenal s 5:1, a više od bilo kojeg pogotka s te utakmice, viralni je hit postala snimka jednog izvođenja kornera.

7.11.2015.
10:00
Screenshot
VOYO logo

Bayernov veznjak Xabi Alonso dokazao je da se i najiskusnijim igračima može dogoditi pogreška zbog koje im se smije cijeli svijet. Španjolac je u jednom trenutku krenuo izvesti korner, ali je prije lopte opalio po zastavici. Lopta se pomaknula tek koji metar dalje, na iznenađenje i radost Arsenalova napadača Alexisa Sancheza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, Alonso nas je nagnao da se prisjetimo još nekoliko šeprtljavih poteza s nogometnih travnjaka. Pogledajte, uživajte i nasmijte se.

Uf, ovo je bolno

Nogometaš Liverpoola Phil Babb pokušao je u dvoboju protiv Chelseaja spriječiti Pierluigija Casiraghija da ugura loptu u mrežu. Nije u tome uspio, a je svoj 'ponos' nezgodno 'nasadio' na stativu. Ovo je bolno i gledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgore ubacivanje ikad

Italija je u lipnju prošle godine odigrala neodlučeno 1:1 u prijateljskoj utakmici protiv Luksemburga, a svijet je obišla snimka jednog od najgoreg ubacivanja iz auta u povijesti. Autor ovog urnebesnog uratka je luksemburški nogometaš Chris Philipps.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urnebesni pokušaj rabone

Nogometaš Birminghama David Dunn htio se proslaviti u gradskom dvoboju protiv Aston Ville, ali je umjesto toga postao predmet sprdnje. Želio je Dunn u jednom trenutku dodati loptu popularnom rabonom, ali pokušaj je neslavno propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golmane, što to izvodiš?

Brazilski golman Evanildo postao je hit nakon jednog od najsmješnijih ispucavanja ikad. Čuvajući vrata katarskog El Jaisha protiv Al Rayyana on je htio ispucati loptu prema naprijed, ali ju je umjesto toga poslao u korner!? Kako i zašto, zna samo on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni karton za suca

Za kraj smo ostavili suca Marka Messiasa koji je u dvoboju Birminghama i Newcastlea laktom nokautirao Robbieja Savagea. Dakako, bilo je slučajno. Valjda. A kao šlag na tortu, šaljivac Alan Shearer je sucu pokazao crveni karton!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo