PORTUGALSKI IZBORNIK I NAKON PLASMANA U FINALE PRIČAO O HRVATSKOJ: / 'Baš me briga što ne igramo lijepo!'

Image
7.7.2016.
8:36
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Portugala prvi je finalist Eura nakon što je u srijedu u polufinalu pobijedila Wales sa 2-0, a portugalski izbornik Fernando Santos istaknuo je da je ovo njegovo najveće trenersko postignuće.

"Ovo je moje najveće trenersko postignuće. Ponosan sam jer smo izborili finale, ali to nije dovoljno, važno je pobijediti u finalu. Zbog toga bih više volio kad biste mi čestitali nakon finala", rekao je Fernando Santos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELŠANI NESTALI ZA 180 SEKUNDI: Portugal na krilima Ronalda i Nanija do finala Eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal se provukao kroz skupinu sa tri remija, potom je uz mnogo sreće eliminirao Hrvatsku i Poljsku, i sve to uz dosadnu i neatraktivnu igru. Portugalci nisu mijenjali pobjedničku formulu. Ponovo su otvorili utakmicu zatvoreno i bez suviše rizika. Portugal je poveo u 50. minuti. JoaoMario je izveo korner, a Cristiano Ronaldo sjajno skočio i zabio glavom. Svega tri minute kasnije bilo je 2-0. Ronaldo je pucao, a Nani skrenuo loptu prevarivši velškog vratara.

"Ovaj Portugal je velika momčad. Ponekad je naša igra ugodna za oko, a ponekad nije. Ali, mislim da je naša utakmica s Hrvatskom bila fantastična. Bila je to strateška igra. Radimo ono što bismo trebali raditi, a igramo li lijepo ili ne nas ne zanima. Utakmica s Walesom bila je ljepša i to je dobro za gledatelje", poručio je Santos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, ljepota nas ne zanima, glavno je da dajemo rezultate. Također, mislim da je došlo vrijeme da nam se prizna kako je naša zasluga što smo znali postaviti igru kojom smo dobili protivnike", rekao je Santos. "Znamo da nismo najbolji na svijetu, ali znamo i da nas je teško pobijediti. I uvijek imamo spremnu taktiku za svakoga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN
Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Portugal u finalu čeka pobjednika susreta između domaćina Francuske i Njemačke.

"U ovom trenutku ne razmišljam o njima. Riječ je o dvije snažne momčadi. Pokušat ću što pozornije pogledati njihovu utkamicu, a poslije ćemo analizirati suparnika. Ovdje smo da osvojimo prvenstvo i postavit ću što bolju strategiju u finalu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo