NIŠTA BEZ HRVATA: / Predsjednik SAD-a prognozirao prvake NBA i NFL lige

Image
Foto: AFP, NICHOLAS KAMM
28.10.2016.
21:50
AFP, NICHOLAS KAMM
VOYO logo

U telefonskom razgovoru u emisiji "Sway in the Morning" Obama je kazao kako očekuje da će novopridošli Kevin Durant pomoći prvacima iz 2015. Warriorsima vratiti naslov kojega su izgubili u prošlosezonskom finalu od Clevelend Cavaliersa bez obzira na težak 100-129 poraz na domaćem terenu od San Antonio Spursa u prvoj utakmici sezone.

'Warriorsi imaju previše oružja'

"Tipujem na Warriorse zbog dolaska Duranta. Mislim kako na raspolaganju imaju previše oružja. U prvoj utakmici su 'dobili po turu', ali mislim da im samo treba vremena da se uigraju", rekao je Obama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o izgledima za "Super Bowl", Obama je kazao kako po viđenom u dosadašnjem tijeku sezone ne vidi tko bi mogao svladati New England Patriotse predvođene Tomom Bradyjem i trenerom hrvatskog porijekla Billom Belichickom. Njegovi su djed i baka Ivan i Marija Biličić iz Draganića kraj Karlovca došli u SAD krajem 19. stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku morate svoj novac uložiti na Bradyja. Ne vidim niti jednu baš jaku momčad. Očekujem kako će u finalu Patriotsi kao i prije dvije godine pobijediti Seattle Seahawkse", zaključio je Obama kojemu drugi mandat u Bijeloj kući završava u siječnju sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo